A futás a legnagyszerűbb hasonlat az életre, mert annyit veszel ki belőle, amennyit beletettél.

Kisvárda és környéke szaladók

Kisvárda és környéke szaladók

Első bejegyzés

2021. január 29. - K. Sanyi

szaladok.jpg

Kedves Mindenki!

Nagyon jó kis futó (szaladó) közösség alakult ki itt Kisvárdán. Arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy blogot, ahol megpróbálunk rendszeresen közzé tenni minden megmozdulást a helyi futóközösségről és összegyűjteni a sporttal kapcsolatos érdekességeket. 

Lesznek élménybeszámolók a kisebb nagyobb eseményekről, edzésekről képekkel és videókkal. Ha végre lesznek versenyek akkor azokról is lesznek írások és képek. Sportfelszerelések, étrendkiegészítők és egyéb más sporttal kapcsolatos termékekről is fogunk tesztet írni.

Rendszeres közös edzéseken veszünk részt a Besi (Bessenyei György Gimnázium) rekortán pályáján minden kedden és csütörtökön 18 órától. 
Szombaton és vasárnap kisebb létszámban hosszabb (10-30 km) futás szokott lenni, aszfalton vagy terepen.

Néha ellátogatunk a szomszéd megyébe, a sátoraljaújhelyi barátainkhoz, ahol a vadregényes Zempléni-hegységet szoktuk bebarangolni. De voltunk már az ország több pontján is versenyeken, rendezvényeken vagy csak egy közös baráti szaladgálásra.

Kecskés Sanyi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr3916408648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása