A futás a legnagyszerűbb hasonlat az életre, mert annyit veszel ki belőle, amennyit beletettél.

Kisvárda és környéke szaladók

Kisvárda és környéke szaladók

2021-02-02 Besi körözés

2021. február 03. - K. Sanyi

Csak a "szokásos" körözés. Jó kis csapat jött össze most is.

20210202_184649.jpg

17:50-re már szoktak szállingózni az emberek, de 18 órára már mindenki a kezdéshez készül.
Érkezéskor egy kis témázgatás és utána rátérünk a napi "menüre". Általában 10 km az alap.
Nem mindenki ugyanabban a tempóban megy, de a kör pálya előnye, hogy sűrűn találkozunk és így szemmel követjük egymást.
A gyorsabb tempóra 3-6 állandó szaladó szokott csatlakozni. Most 2 km bemelegítéssel kezdtünk 4.50-5.10 p/km-el. Ezután jött a repülős rész amit kétszer is módosítottam, mert most nem akartunk "meghalni". 800 m volt a táv, 3.50-4.10 p/km közötti tempóval, közte 400 m 5 p/km-ben. Ezt ismételtük 6x! A végére maradt 3 km levezetés. Ez már a szokásos beszélgetős 4.40-4.50 p/km-ben ment.
Nagyon jó motiváció is volt ez a többieknek is, mert ilyenkor sokszor kiszólunk a lassabb, külső pályákon szaladó társaknak, hogy szálljanak be a gyors részre. Hárman-négyen tudták is egy rövidebb szakaszon simán hozni a gyorsabb tempót. Így tovább!!! A végén pár perc beszélgetés és fotó. Egy élmény volt.
20210202_184727.jpg

Termékteszt:

Sikerült beszereznem (Belus Tamás ajánlása alapján) egy-két új futócuccot is.

T8 Commandos férfi sportalsó
Nagyon meglepett. Minden igaz amit leírtak róla. Szinte észrevehetetlen, nagyon könnyű és nagyon vékony. Majdnem átlátszó anyagú. A szára hosszabb mint egy normál alsó. Egyáltalán nem dörzsöl és nem csúszkál. Az ára 5.990.- volt. Nem egy olcsó darab, de ha hosszúakat fut valaki akkor nagyon kell ez a kényelem. Nem mindegy, hogy a futásra tudsz csak figyelni, vagy féltávnál dörzsöl, mozog rajtad az alsó 

Compressport Pro Racing Socks v3.0 Run BLACK EDITION 2020 limitált kiadású bokazokni T2
Volt már pár Compressorsport zoknim, de eddig ez a legkényelmesebb. Igaz még most használtam először, de mint ha a lábamra öntötték volna. Egyáltalán nem csúszkált a lábam a cipőben és tudott megfelelően szellőzni. Boka felé érő és így lehet télen is használni. Bal- jobblábas kialakítása van. Nekem mindig a lábujj résznél vannak gondok, a varrásnál. Ennél nem volt gond, pedig nem varrás nélküli. A talprészén mintha az átlagosnál is nagyobb "pontok" vannak rajta. Azt hittem zavarni fognak, de annyira jó anyaga van a zokninak, hogy ezt sem vettem észre. Mivel egy futó a legtöbbet a lábát használja ez is szinte MUST termék. Elsőre nem szoktam véleményt formálni semmiről, de ebben nem fogok csalódni az a meglátásom. Ára 5.490.- volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr4516414606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása